Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/nissen-trading.dk/public_html/wp-content/themes/Divi 6/includes/builder/functions.php on line 4564
Om os | Nissen Trading
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/nissen-trading.dk/public_html/wp-content/themes/Divi 6/functions.php on line 5837

Hvad kan vi tilbyde?

Vi har over 30 års erfaring i samhandel med virksomheder i Mellemøsten. Har du en ambition om at lancere og sælge dine produkter i den del af verden, så kan vi bestemt hjælpe dig. Vi samarbejder med ledende fødevarevirksomheder. Virksomheder, der kender markedet og har adgang til distribution, der rækker helt ud på hylderne i det lokale supermarked.

Stabile lande

Vi sælger til alle lande i hele Mellemøsten. Dog er vores største eksportmarkeder idag til de lande med størst politisk og økonomisk stabilitet såsom Saudi Arabien, Qatar og Dubai.

Nemmere adgang til markeder i Mellemøsten

Vi tilbyder dig ”One-stop-shopping”. Vi køber dine varer af dig og videresælger dem til vores netværk af klienter. Du sælger til en dansk virksomhed med alt, hvad det indebærer af sikkerhed og tillid.

Ja tak, ring mig op!

Få et opkald fra
Marc Richter Nissen

Close

Hvem er vi?

Nissen Trading er en familie-ejet virksomhed, som i det daglige drives af 2. generation, CEO Marc Richter Nissen.
+45 28 89 31 60 / marc@nissen-trading.dk

Læs mere

success

Over 30 års erfaring i handel med mellemøsten

Den personlige kontakt med vores samarbejdspartnere i Mellemøsten er helt afgørende for, at vi kan skabe en succes. De stærke relationer til vores kunder i Mellemøsten skyldes at vi har samarbejdet med dem i over 30 år. Vi har selv boet og arbejdet i Beirut, Libanon, i tiden før 1974 og vi har fået et godt kendskab til arabiske traditioner og arabisk forretningsførelse. Over de seneste 30 år har der været en markant udvikling i hele regionen og i dag oplever flere lande i denne region kraftigt vækst, der åbner op for at afsætte produkter.

Kontakt os i dag og lad os vende mulighederne for dit firma i et stort eksportmarked.

success

En handelsvirksomhed med troværdighed

Vi gør ikke tingene mere komplicerede, end de er. Vi køber varer af producenter og vi sælger varerne videre til vores klienter i hele Mellemøsten. Vi støtter vores klienter i hele processen og hjælper med at sælge dine produkter ind til detailhandelen.

Vi har gennem 30 år opbygget en meget høj troværdighed hos vores klienter, og omvendt har vi 100% tillid til dem, hvilket er helt afgørende for, at vi kan skabe nye, fremtidige succeser sammen.

Hvad kan vi tilbyde?